Varm Vinter

Varm Vinter

9-12 år

Åsa Anderberg Strollo

Alfabeta förlag

192

9789150119176

2016

"Varför just JAG?
Jag vill vara som alla andra!
Det skulle bara vara den där gången på landet. En gång är ingen gång. Och i ett gammalt torp är okej. Men i skolan? JAG VILL INTE DET. VILL INTE. VILL INTE IGEN."

Det är vinter, Annie är tillbaka i skolan med kompisarna, men det är allt annat än lugnt och roligt. Brandlarmet går hela tiden, samma person dyker upp på olika konstiga ställen, och någon lägger ett gammalt halsband i Annies låsta skåp. Två gånger. Är det den gulliga killen i 6D, eller är det någon som vill Annie illa? Och kan det vara så hemskt att hon satte igång allt själv, när hon öppnade dörren till det gamla skyddsrummet i källaren?

Läs även den första fristående boken om Annie – Svart sommar.

  • ”Varm vinter” är en småkittlande mysrysare, som flätar samman både vardagsproblem och mystik. Jonna Fries, Borås Tidning
  • "Bit för bit faller allt på plats i en spänningshöjande dramaturgi som torde göra att berättelsen även håller en läsovillig eller mindre van läsare i mellanåren i fast grepp."
    BTJ
  • "Det här är två riktiga sträckläsarböcker. De är lättlästa och har ett bra driv som gör att det är svårt att lägga ifrån sig dem. Dessutom är de såväl mysiga som spännande, roliga som skrämmande. Samtidigt." Carola, Barnboksbloggen

E-POST OCH TELEFON

  • asaanderberg@hotmail.com
  • 0709-36 0 112

BOKA FÖRFATTARBESÖK

back to top