FÖREDRAG FÖRFATTARBESÖK

foredrag

”Det här var ROLIGARE än jag trodde det skulle vara!” sa eleverna efter Åsa Anderberg Strollos besök i skolan. De kom igång när hon drog paralleller mellan böcker och TV och fick koll på dramaturgi, att skapa driv, vändpunkter och spänning.

Under föredragen och författarbesöken av Åsa Anderberg Strollo märker man att hon brinner för böcker och skrivande. Hon är inspirerande och spännande att lyssna på och hon kan förklara svåra saker om skrivprocesser. Utöver det är hon utbildad dramaturg med tips, knep och verktyg som hon gärna delar med sig av på ett lekfullt sätt vid skrivarworkshops för elever i grundskolan, på gymnasiet, folkhögskolor och Universitet.

Utöver skrivarworkshops och författarbesök erbjuder hon föreläsningar för pedagoger om genus och mångfald, om ämnen i hennes böcker, samt biblio- och skrivterapi tillsammans med kollegan och psykologen Jenny Jägerfeld. Varje uppdrag skräddarsys i dialog med beställaren.

JUST NU

Höst och bokningarna rasar in!

2018 erbjuder Åsa Anderberg Strollo författarbesök och skrivarworkshops kring ungdomsböckerna Bryta om, Blod och Hoppas och barnböckerna Svart Sommar, Varm Vinter, Iskalla skuggor, eller serien om Bruno 3000. Och det finns några luckor kvar!

KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE BOKARE quote

  • Författarbesöket var bättre än jag kunde föreställa mig och då hade jag ändå ganska höga förväntningar. Åsa var väldigt bra! Vi var alla mycket nöjda och inspirerade till fortsatt skrivning efter Åsas besök.
    Helen Mollberg, Kopparlundsgymnasiet
  • Grattis till de skolor som har kvar att lyssna på Dig!
    Gunilla Stenkula, rektor på Martin Koch-gymnasiet i Hedemora
  • Aha, tempo där, en vändpunkt som påstår något nytt och så ett ännu större hinder? Det är ju som att pussla eller räkna ekvationer! Elev på LUF, Lunds författarskola
  • Jag tyckte du var superduktig, pedagogisk och skicklig som kunde hålla två timmar engagerande föreläsning för 110 nior. Inga svackor! Väckte frågor! Höll intresset uppe! Här fanns flera som kunde ha utmärkt sig på negativa sätt, men de gillade detta - jag har frågat! STORT TACK! Gunnel Oldbring, rektor på Thunmansskolan (0-9), Knivsta

BOKA FÖREDRAG / FÖRFATTARBESÖK

Det är lätt att boka ett föredrag med Åsa Anderberg Strollo. Hör av dig med egna idéer eller inspireras av förslagen till höger. Varje föreläsning planeras utifrån målgruppen så ju tydligare du är, desto bättre blir det. Boka via Författarcentrum eller genom att mejla på info@anderbergstrollo.se

E-POST OCH TELEFON

  • asaanderberg@hotmail.com
  • 0709-36 0 112

BOKA FÖRFATTARBESÖK

back to top